Werken bij

Home Werken bij Medewerker wasstraat
Apeldoorn
20 tot 35 uur in de week

Alma Truckservice & Rental beheert, onderhoudt en verzorgt het volledige wagenpark. Personenauto’s, vrachtauto’s, aanhangwagens, opleggers en alle soorten intern transportmateriaal zoals heftrucks, reachtrucks en magazijntrucks worden in eigen beheer onderhouden.

Het team van goed opgeleide bedrijfswagenmonteurs welke beschikken over alle technieken werken in een zeer moderne werkplaats. Zij hebben de beschikking over de meest geavanceerde gereedschappen, uitleesapparatuur en hulpmiddelen. Ook de APK (Algemene Periodieke Keuring) wordt bij ons uitgevoerd. Ook bedrijven met eigen vervoer, transportbedrijven en ZZP’ers met eigen voertuig kunnen bij ons terecht. Dit is ongeacht het merk of de leeftijd van het voertuig.

Jouw functie als medewerker wasstraat
Als medewerker wasstraat bij Alma Tuckservice & Rental draag je zorg voor de gehele reiniging van onze vrachtauto’s. Onze vrachtauto’s worden blinkend schoon gewassen met hoge druk voorwas. Alma Truckservice & Rental heeft één van de modernste truckwash van Nederland.

Wat bieden wij?
Als medewerker wasstraat kom je te werken in een informele werkomgeving. Wij bieden de mogelijkheid om een steentje bij te dragen aan onze ambitieuze doelen als vooruitstrevend logistiek dienstverlener.

Daarnaast kun je rekenen op:

Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij wederzijdse tevredenheid;
Passende financiële beloning behorende bij jouw werkzaamheden
Verlofsaldo van 27,5 dagen op basis van een fulltime dienstverband;
Pensioen bij het Pensioenfonds PMT
Fijne en prettige werksfeer binnen een familiebedrijf;
Ambitieus team om (onder andere) mee samen te werken;
Enthousiaste collega’s om de leukste borrels, feestjes en uitjes mee te beleven en onderdeel te worden van onze ‘Altijd Verder’ familie.

Wat vragen wij?
Met een enthousiaste werkinstelling met een gezonde dosis humor en verantwoordelijkheidsgevoel ben je van harte welkom om ons team te komen versterken. Daarnaast vragen wij het volgende van jou:

Een technische achtergrond, zodat je eventueel een helpende hand in de garage kan zijn;
Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs C/CE (code 95 is niet noodzakelijk) of je hebt aantoonbare ervaring met het rijden van groot materieel;
Goede communicatieve vaardigheden en flexibiliteit is voor jou geen probleem;
Servicegericht, stressbestendig en proactief zijn jou op het lijf geschreven;
Liefde voor vrachtauto’s of transport is een grote pré!

De functie van medewerker wasstraat is voor circa 25 tot 35 uur per week. De werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Kortom: de werkuren worden verdeeld over de week.

Meer informatie over de vacature?
Voor meer informatie over de vacature van medewerker wasstraat bij Alma Truckservice & Rental kun je contact opnemen met Sander Eikendal op telefoonnummer 06 – 12 42 17 62.

Solliciteren op de vacature?
Jouw sollicitatie voor de vacature van medewerker wasstraat bij Alma Truckservice & Rental ontvangen wij graag per mail op vacature@beekmantransport.nl.

Alles vanuit één plaats geregeld

Modern materiaal van topkwaliteit

Goede arbeidsomstandigheden

Wilt u weten wat wij ook voor u kunnen betekenen?

Copyright © 2024 Beekman Transport Logistics & Warehousing