Veelzijdig op weg

Ruimte om te ondernemen

Exceptioneel goed in speciaal transport

Techniek onder controle

Flexibel en geen zorgen

Home Werken bij

Werken bij Beekman Transport

Wat leuk dat je interesse hebt in onze organisatie!

Wij zijn Beekman Transport. Een familiebedrijf met een historie die teruggaat naar 1937. Wat ooit begon met een paar man personeel is nu uitgegroeid tot een organisatie met ruim 170 personeelsleden. Ieder met een eigen gezicht en specialisme, maar allemaal 1 ding gemeen; wij houden van logistiek! En we gaan verder, altijd verder. Hebben we dit gemeen en sta jij ook voor deze 4 kernwaarden?


Kwaliteit • Vakmanschap • Service gericht • Flexibel

Dan zou je zo maar eens familie kunnen zijn. Kijk hieronder voor onze vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort.

Zie je op dit moment geen passende vacature, maar deel je wel onze passie? Stuur een open sollicitatie.

Medewerkers aan het woord

“Binnen Beekman Transport Trucks & Maintenance werken we met een kleine club, dat is fijn want we weten wat we aan mekaar hebben. Werken bij Beekman Transport betekent voor mij het delen van een gezamenlijke passie.

De dagen vliegen hier voorbij, met name de afwisseling in het werk houdt het leuk. Je bent hier niet alleen verantwoordelijk voor het rijdend houden van de vrachtwagens, maar ook voor het onderhoud aan alle intern transportmiddelen, het terrein en de gebouwen! Het is niet alleen leuk maar ook leerzaam. En hoe fijn is het om als monteur je eigen kar met kwaliteitsgereedschap te hebben?

Kortom alle ingrediënten voor een leuke baan.”

 

Sander Eikendal Chef Garage

 

“Ik werk bij Beekman Transport Warehousing als Loodsmedewerker. Mijn hoofdtaak is de kwaliteit waarborgen. Ik ben een belangrijke schakel in het proces. Beekman geeft mij alle vertrouwen en vrijheid om mijn functie goed uit te kunnen voeren. Dat is voor mij een absolute meerwaarde.

Daarnaast werk ik in een fantastisch team. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor het warehouse met zijn allen. Dat geeft een gevoel van saamhorigheid!”

 

Ania Kaminska Loodsmedewerker

“Wanneer je werkt bij Beekman is geen dag hetzelfde. Als dienstverlenend transportbedrijf is het een kunst om het soort maatwerk te verlenen dat past bij de wensen van de klant.

Want ook hier geldt: niet alle klanten zijn hetzelfde! Waar bijvoorbeeld de één het liefst zo veel mogelijk digitaal communiceert, wil de ander toch graag nog even dat stukje menselijk contact via de telefoon. En waar de ene klant ons slechts af en toe nodig heeft voor het verzenden van wat kleine doosjes, rijden we voor de andere dagelijks met meerdere vrachtwagens door de hele Benelux.

Daarnaast is er ook veel diversiteit binnen de bedrijfsmuren zelf. Chauffeurs, kantoorpersoneel, monteurs en loodsmedewerkers variëren van jong tot oud en van beginners tot veteranen. Iedereen voelt zich hier thuis.

Samen moeten wij er iedere dag weer voor zorgen dat de grote puzzel opgelost wordt. Dat is niet altijd eenvoudig en gaat nooit van een leien dakje. Problemen, fouten en tegenvallers horen erbij. Maar dat maakt mijn werk ook uitdagend en geen moment saai.”

 

Gijs Lijbers Planner

Contact

 

Heb je nog vragen over een vacature of over onze organisatie?

 

Je kunt onze HR afdeling bereiken per telefoon of mail

055-5994581
vacature@beekmantransport.nl

Wilt u weten wat wij ook voor u kunnen betekenen?

Copyright © 2021 Beekman Transport Logistics & Warehousing

¬