Werken bij

Home Werken bij Medewerker wasstraat – bijbaan
Apeldoorn
20 tot 25 uur in de week

Als medewerker wasstraat zorg jij er samen met het team voor dat onze vrachtauto’s weer blinkend op weg gaan. Samen met het team ben je verantwoordelijk dat het wasproces soepel en goed verloopt.

Jouw functie als medewerker wasstraat
Als medewerker wasstraat bij Alma Tuckservice & Rental draag je zorg voor de gehele reiniging van onze vrachtauto’s. Onze vrachtauto’s worden blinkend schoon gewassen met hoge druk voorwas. Alma Tuckservice & Rental heeft één van de modernste truckwash van Nederland.

Het team van de wasstraat bestaat uit 3 personen. Er wordt een rooster opgesteld waaruit je kan opmaken wat je werkdagen zijn. De werkdagen kunnen wekelijks anders zijn, waardoor je ook de focus kan leggen op bijvoorbeeld school of sporten.

Het rooster qua werkdagen kan zijn:

Donderdag: 17.30 – 21.00 uur
Vrijdag: 17.30 – 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 – 16.00 uur

Leuk om te weten: Alma Truckservice & Rental, onderhoudt en verzorgt het volledige wagenpark. Personenauto’s, vrachtauto’s, aanhangwagens, opleggers en alle soorten intern transportmateriaal zoals heftrucks, reachtrucks en magazijntrucks worden in eigen beheer onderhouden.

Het team van goed opgeleide bedrijfswagenmonteurs welke beschikken over alle technieken werken in een zeer moderne werkplaats. Zij hebben de beschikking over de meest geavanceerde gereedschappen, uitleesapparatuur en hulpmiddelen. Ook de APK (Algemene Periodieke Keuring) wordt bij ons uitgevoerd. Ook bedrijven met eigen vervoer, transportbedrijven en ZZP’ers met eigen voertuig kunnen bij ons terecht. Dit is ongeacht het merk of de leeftijd van het voertuig.

Wat bieden wij?
Als medewerker wasstraat kom je te werken in een informele werkomgeving. Wij bieden de mogelijkheid om een steentje bij te dragen aan onze ambitieuze doelen als vooruitstrevend logistiek dienstverlener. Daarnaast kun je rekenen op:

Passende financiële beloning behorende bij jouw werkzaamheden;
Fijne en prettige werksfeer binnen een familiebedrijf;
Ambitieus team om (onder andere) mee samen te werken;
Enthousiaste collega’s om de leukste borrels, feestjes en uitjes mee te beleven en onderdeel te worden van onze Altijd Verder familie.

Wat vragen wij?
Met een positief karakter, een gezonde dosis humor en verantwoordelijkheidsgevoel ben je van harte welkom om ons team te komen versterken. Daarnaast vragen wij het volgende van jou:

Je neemt de volgende bagage mee:

Werken in de avonduren of op zaterdag is geen probleem voor jou;
Liefde voor vrachtauto’s of transport is een pré.
Indien je in het bezit bent van rijbewijs B of C/CE, dan is dit mooi meegenomen.

Tot slot beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en is flexibiliteit voor jou belangrijk. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent gemotiveerd om te gaan voor het beste resultaat. Rijbewijs B is voor deze functie een must; indien je in het bezit bent van rijbewijs C en/of CE, dan is dit mooi meegenomen (een pré)!

Meer informatie over de vacature?
Voor meer informatie over de vacature van medewerker wasstraat bij Alma Truckservice & Rental kun je contact opnemen met Sander Eikendal op telefoonnummer 06 – 12 42 17 62.

Solliciteren op de vacature?
Jouw sollicitatie voor de vacature van medewerker wasstraat ontvangen wij graag per mail op vacature@beekmantransport.nl.

Alles vanuit één plaats geregeld

Modern materiaal van topkwaliteit

Goede arbeidsomstandigheden

Wilt u weten wat wij ook voor u kunnen betekenen?

Copyright © 2024 Beekman Transport Logistics & Warehousing