Werken bij

Home Werken bij 2e Bedrijfswagenmonteur
Apeldoorn
Fulltime

Als 2e bedrijfswagenmonteur wordt de dag gestart met het doornemen en verdelen van de werkzaamheden onder het genot van een bakje koffie (en sterkte verhalen).

Met het team ben jij gezamenlijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van het onderhoud, het verrichten van reparaties en het oplossen van storingen. De werkzaamheden zijn zeer allround te noemen en hebben betrekking op brandstofsystemen, transmissiesystemen, remsystemen, motorconditie en elektrische systemen. Dit betekent dat je door de dag heen van alles mee maakt; van een storing in de boordcomputer tot een stilstaande heftruck. Alles heeft een eigen prioriteit en daar kan jij goed mee omgaan. Het doel is om de vrachtauto’s en intern transportmaterieel in topconditie de werkplaats uit te laten rijden.

Wij beheren, onderhouden en verzorgen het volledige wagenpark. Personenauto’s, vrachtauto’s, aanhangwagens, opleggers en alle soorten intern transportmateriaal zoals heftrucks, reachtrucks en magazijntrucks worden in eigen beheer onderhouden.

Het team van goed opgeleide bedrijfswagenmonteurs beschikken over allerlei technieken en werken in onze zeer moderne werkplaats. Men heeft de beschikking over de meest geavanceerde gereedschappen, uitleesapparatuur en hulpmiddelen. Ook de APK (Algemene Periodieke Keuring) wordt bij ons uitgevoerd. Ook bedrijven met eigen vervoer, transportbedrijven en ZZP’ers met eigen voertuig kunnen bij ons terecht. Dit is ongeacht het merk of de leeftijd van het voertuig.

Wat bieden wij?
Als 2e bedrijfswagenmonteur bij Beekman Transport kun je rekenen op een afwisselende functie. Daarnaast kun je rekenen op:
Passende financiële beloning behorende bij jouw werkzaamheden;
Verlofsaldo van 27,5 dagen op basis van een fulltime dienstverband;
Pensioen bij het Pensioenfonds Vervoer;
Ambitieus team om (onder andere) mee samen te werken;
Enthousiaste collega’s om de leukste borrels, feestjes en uitjes mee te beleven en onderdeel te worden van onze Beekmanfamilie.

Wat vragen wij?
Als 2e bedrijfswagenmonteur ben jij het type die zich kenmerkt door niet bij de pakken neer te gaan zitten als je vastloopt of als er iets tegen zit. Jij bent het type dat van nieuwsgierigheid overloopt en zorgt dat je de volgende keer de kennis paraat hebt.

Je neemt de volgende bagage mee:
Diploma voor allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (2e bedrijfswagenmonteur);
Bevoegdheid APK2-keurmeester (lichte bedrijfsvoertuigen) is niet noodzakelijk, maar wel een pre. Je moet minimaal als 1e monteur zijn gekwalificeerd, daarna mag je pas met de opleiding APK-keurmeester beginnen.
Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
Rijbewijs C en/of CE in het bezit is een pre;
Een gezonde dosis humor! Ook ben je positief en leergierig ingesteld.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu 1e of 2e monteur bent en je bent bereid om door te leren tot 2e bedrijfswagenmonteur? Welkom! Niet in het bezit van rijbewijs C? Ook van harte welkom! Wij zijn bereid om in jou te investeren met als doel om jou de kennis te geven welke nodig is om de functie van 2e bedrijfswagenmonteur uit te voeren en door te leren tot 1e bedrijfswagenmonteur. Juist omdat wij bereid zijn om te investeren in onze medewerkers verwachten wij ook iets terug, namelijk een (gedeelde) passie voor techniek en minstens zoveel inzet in jouw functie als 2e bedrijfswagenmonteur.

Tenslotte beschik jij als 2e bedrijfswagenmonteur over een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel met een klant- en service gerichte houding.

In- en externe sollicitanten
Binnen Beekman Transport hechten wij waarde aan interne mobiliteit. Daarom hebben interne sollicitanten, die over de juiste bevoegdheden, diploma’s en ervaringen beschikken, bij gelijke geschiktheid een zogenoemde voorrangspositie.

Meer informatie over de vacature?
Voor meer informatie over de vacature van 2e bedrijfswagenmonteur kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken op telefoonnummer 055 – 59 94 581.

Solliciteren op de vacature?
Jouw sollicitatie voor de vacature van 2e bedrijfswagenmonteur ontvangen wij graag per mail op vacature@beekmantransport.nl.

Alles vanuit één plaats geregeld

Modern materiaal van topkwaliteit

Goede arbeidsomstandigheden

Wilt u weten wat wij ook voor u kunnen betekenen?

Copyright © 2023 Beekman Transport Logistics & Warehousing