Werken bij

Home Werken bij 1e Bedrijfswagenmonteur
Apeldoorn
Fulltime

Als 1e bedrijfswagenmonteur bij Alma Truckservice & Rental wordt de dag gestart met het doornemen en verdelen van de werkzaamheden onder het genot van een bakje koffie (en sterke verhalen). Met het team ben jij gezamenlijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van het onderhoud, het verrichten van reparaties en het oplossen van storingen.

De werkzaamheden zijn zeer allround te noemen en hebben betrekking op brandstofsystemen, transmissiesystemen, remsystemen, motorconditie en elektrische systemen. Dit betekent dat je door de dag heen van alles mee maakt; van een storing in de boordcomputer tot een stilstaande heftruck. Alles heeft een eigen prioriteit en daar kan jij goed mee omgaan. Het doel is om de vrachtauto’s en intern transportmaterieel in topconditie de werkplaats uit te laten rijden.

Alma Truckservice & Rental beheren, onderhouden en verzorgen het volledige wagenpark. Personenauto’s, vrachtauto’s, aanhangwagens, opleggers en alle soorten intern transportmateriaal zoals heftrucks, reachtrucks en magazijntrucks worden in eigen beheer onderhouden. Het team van goed opgeleide bedrijfswagenmonteurs beschikken over allerlei technieken en werken in onze zeer moderne werkplaats. Men heeft de beschikking over de meest geavanceerde gereedschappen, uitleesapparatuur en hulpmiddelen. Ook de APK (Algemene Periodieke Keuring) wordt bij ons uitgevoerd. Ook bedrijven met eigen vervoer, transportbedrijven en ZZP’ers met eigen voertuig kunnen bij ons terecht. Dit is ongeacht het merk of de leeftijd van het voertuig.

Wat bieden wij?
Als 1e bedrijfswagenmonteur kun je rekenen op een afwisselende functie. Daarnaast kun je rekenen op:
Salaris conform de cao voor het motorvoertuigenbedrijf en tweewielerbedrijf;
Verlofsaldo van 192 vakantie-uren per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
Pensioen bij het Pensioenfonds Metaal en Techniek;
Ambitieus team om (onder andere) mee samen te werken;
Enthousiaste collega’s om de leukste borrels, feestjes en uitjes mee te beleven!

Wat vragen wij?
Als 1e bedrijfswagenmonteur ben jij het type die zich kenmerkt door niet bij de pakken neer te gaan zitten als je vastloopt of als er iets tegen zit. Jij bent het type dat van nieuwsgierigheid overloopt en zorgt dat je de volgende keer de kennis paraat hebt.

Je neemt de volgende bagage mee:
Diploma voor allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (1e bedrijfswagenmonteur);
Bevoegdheid APK1-keurmeester (zware bedrijfswagens) is niet noodzakelijk, wel een pre;
Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
Rijbewijs C en/of CE in het bezit is een pre;
Een gezonde dosis humor! Ook ben je positief en leergierig ingesteld.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Niet in het bezit van rijbewijs C? Van harte welkom! Wij zijn bereid om in jou te investeren met als doel om jou de kennis te geven welke nodig is om de functie van 1e bedrijfswagenmonteur uit te voeren. Juist omdat wij bereid zijn om te investeren in onze medewerkers verwachten wij ook iets terug, namelijk een (gedeelde) passie voor techniek en minstens zoveel inzet in jouw functie als 1e bedrijfswagenmonteur.

Meer informatie over de vacature?
Voor meer informatie over de vacature van 2e bedrijfswagenmonteur kun je contact opnemen met Sander Eikendal (teamleider werkplaats) op telefoonnummer 06 – 12 42 17 62.

Solliciteren op de vacature?
Jouw sollicitatie voor de vacature van 1e bedrijfswagenmonteur ontvangen wij graag per mail op vacature@beekmantransport.nl.

Alles vanuit één plaats geregeld

Modern materiaal van topkwaliteit

Goede arbeidsomstandigheden

Wilt u weten wat wij ook voor u kunnen betekenen?

Copyright © 2024 Beekman Transport Logistics & Warehousing