Werken bij

Home Werken bij Administratief medewerker
Apeldoorn
Parttime; 20 - 25 uur per week

In jouw functie als administratief medewerker ben jij het visitekaartje van de werkplaats, omdat jij het eerste aanspreekpunt bent bij het aannemen van de telefoon of bij het ontvangen van vrachtwagenchauffeurs. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het klaarzetten en verwerken van de werkorders van de bedrijfswagenmonteurs. De werkorders vertaal jij vervolgens door naar een factuur. Ook speel jij een belangrijke rol bij de implementatie van een nieuw softwarepakket voor de werkplaats.

In jouw functie als administratief medewerker heb je een afwisselend takenpakket met onder andere de volgende werkzaamheden:
Bestellen van onderdelen (bijvoorbeeld voor de vrachtauto’s of intern transport);
Inboeken van inkomende materialen;
Voorraadbeheer bijhouden (bijvoorbeeld shampoo voor de wasstraat of onderdelen);
Werk- en vakantieroosters opstellen in samenspraak met de chef werkplaats.

Wat bieden wij?
Als administratief medewerker bij Beekman Transport kun je rekenen op een afwisselende functie met administratieve, commerciële en organisatorische werkzaamheden. Binnen Beekman Transport krijg je de kans om jouw functie vorm en structuur te geven.

Daarnaast kun je rekenen op:
Passende financiële beloning behorende bij jouw werkzaamheden;
Verlofsaldo van 27,5 dagen op basis van een fulltime dienstverband;
Pensioen bij het Pensioenfonds Vervoer;
Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en werkvlak;
Fijne en prettige werksfeer binnen een familiebedrijf;
Ambitieus team om (onder andere) mee samen te werken;
Enthousiaste collega’s om de leukste borrels, feestjes en uitjes mee te beleven en onderdeel te worden van onze Beekmanfamilie.

Wat vragen wij?
Met een positief karakter, een gezonde dosis humor en een commerciële drive breng jij als administratief medewerker bij Beekman Transport onze klanten altijd verder.

Je neemt de volgende bagage mee:
Minimaal in het bezit van een mbo niveau 4 diploma in de richting van administratief of officemanagement;
Werkervaring in een soort gelijke functie is een must;
Parttime beschikbaar voor 20 – 25 uur in de week; de werktijden zijn van 07.00 – 12.00 uur;
De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag;
Microsoft Excel en Word zijn geen geheim voor jou.

Tot slot beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en is flexibiliteit voor jou belangrijk. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent gemotiveerd om te gaan voor het beste resultaat.

Rijbewijs B is voor deze functie een must; indien je in het bezit bent van rijbewijs C en/of CE, dan is dit mooi meegenomen (een pré)!

Waar kom je te werken als administratief medewerker?
Beekman Transport Trucks & Maintenance beheert, onderhoudt en verzorgt het volledige wagenpark. Personenauto’s, vrachtauto’s, aanhangwagens, opleggers en alle soorten intern transportmateriaal zoals heftrucks, reachtrucks en magazijntrucks worden in eigen beheer onderhouden.

Het team van goed opgeleide bedrijfswagenmonteurs welke beschikken over alle technieken werken in een zeer moderne werkplaats. Zij hebben de beschikking over de meest geavanceerde gereedschappen, uitleesapparatuur en hulpmiddelen. Ook de APK (Algemene Periodieke Keuring) wordt bij ons uitgevoerd. Als finishing-touch worden al onze voertuigen blinkend schoon gewassen in onze eigen truckwash met hoge druk voorwas. Dit is één van de modernste truckwash van Nederland.

Beekman Transport Trucks & Maintenance is niet alleen voor ons eigen wagenpark. Ook bedrijven met eigen vervoer, transportbedrijven en ZZP’ers met eigen voertuig kunnen bij ons terecht. Dit is ongeacht het merk of de leeftijd van het voertuig. Ook biedt onze dochteronderneming Alma Rental ondersteuning bij het huren, kopen of leasen van een nieuw of gebruikt voertuig.

Meer informatie over de vacature?
Voor meer informatie over de vacature van administratief medewerker kan op werkdagen contact worden opgenomen met Jacobien Westerink op telefoonnummer 055 – 59 94 581.

Solliciteren op de vacature?
Jouw sollicitatie voor de vacature van administratief medewerker wij graag per mail op vacature@beekmantransport.nl.

Alles vanuit één plaats geregeld

Modern materiaal van topkwaliteit

Goede arbeidsomstandigheden

Wilt u weten wat wij ook voor u kunnen betekenen?

Copyright © 2021 Beekman Transport Logistics & Warehousing