Werken bij

Home Werken bij Vrachtwagenchauffeur
Apeldoorn
Fulltime en parttime

In jouw functie als vrachtwagenchauffeur meld je je bij de planning om te informeren bij welk dock je jouw vrachtwagen mag gaan laden. Het kan ook voorkomen dat jouw vrachtwagen al geladen is. Voordat je op pad gaat voer je de gebruikelijke controles aan de vrachtwagen uit.

De goederen welke je als vrachtwagenchauffeur vervoert zijn heel divers. Op het ene moment lever je een pallet met doosjes en het andere moment een grote kast. Op den duur zullen onze klanten jou gaan herkennen en jij hen. Prettig, want hierdoor weet je precies waar je mag gaan lossen bij de klant. Onderweg kom je van alles tegen en hierdoor is geen dag hetzelfde. Perfect als je van afwisseling houdt!

Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het tijdig signaleren van gebreken. Beekman Transport verzorgt het onderhoud en reparaties van het wagenpark in onze werkplaats. Doordat wij in het bezit zijn van een eigen werkplaats kun je snel schakelen met de bedrijfswagenmonteurs en met elkaar wordt gezorgd dat de vrachtwagen zo snel mogelijk weer de weg op kan. Maar, wees gerust. Wij hebben een jong en goed onderhouden wagenpark, dus problemen komen niet vaak voor.

Aan het einde van jouw werkdag als vrachtwagenchauffeur voer je de gebruikelijke controle aan de vrachtwagen nog een keer uit en meld je je af bij de planning.

Wat bieden wij?
Als vrachtwagenchauffeur bij Beekman Transport kun je rekenen op afwisselende dagen als je onderweg bent naar onze klanten. Wij denken graag met je mee. Wil je overnachten of liever niet? Beide mogelijkheden zijn aanwezig.

Daarnaast kun je rekenen op:
Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij wederzijdse tevredenheid;
Fijne en prettige werksfeer binnen een familiebedrijf;
Salaris conform de cao beroepsgoederenvervoer;
Verlofsaldo van 27,5 dagen op basis van een fulltime dienstverband;
Pensioen bij het Pensioenfonds Vervoer;
Nascholingsuren voor de code 95 worden verzorgd;
Tegemoetkoming in de kosten als jouw bestuurderskaart vervangen moet worden;
Een modern wagenpark met een eigen wasstraat;
Onderdeel worden van onze Beekmanfamilie en uitgenodigd worden op borrels, feestjes en uitjes.

Wat vragen wij?
Met jouw enthousiasme en een grote glimlach breng jij als vrachtwagenchauffeur van Beekman Transport onze klanten altijd verder.

De volgende bagage neem je mee voor jouw roadtrip:
Je bent in het bezit van rijbewijs CE met een geldig code 95;
De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift;
Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je gemotiveerd om te gaan voor het beste resultaat.

Tot slot ben je het visitekaartje van Beekman Transport. Dit betekent dat je bezit over goede communicatieve vaardigheden en ben je representatief.

Meer informatie over de vacature?
Voor meer informatie over de vacature van vrachtwagenchauffeur kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken op telefoonnummer 055 – 59 94 581.

Solliciteren op de vacature?
Jouw sollicitatie voor de vacature van vrachtwagenchauffeur ontvangen wij graag per mail op vacature@beekmantransport.nl

Alles vanuit één plaats geregeld

Modern materiaal van topkwaliteit

Goede arbeidsomstandigheden

Wilt u weten wat wij ook voor u kunnen betekenen?

Copyright © 2023 Beekman Transport Logistics & Warehousing