Werken bij

Home Werken bij Vacature assistent transportplanner
Apeldoorn
Fulltime

In jouw functie als assistent transportplanner ben je het aanspreekpunt voor onze chauffeurs. Samen met de transportplanner zorg jij ervoor dat de ritten ingepland worden. Is er een chauffeur ziek? Niks aan de hand, want als assistent transportplanner ben jij een echte probleemoplosser!

Jouw functie als assistent transportplanner
Als assistent transportplanner ga je aan de slag bij Beekman Transport Logistics. Er wordt gewerkt in twee diensten, flexibiliteit is zeer belangrijk. Als assistent transportplanner werk je om en om de ene week in de ochtend en de andere week in de middag/avond.

Als assistent transportplanner start je in de ochtenddienst om 04.30 uur en zorg je ervoor dat het kantoor geopend wordt. Valt er een chauffeur uit door ziekte? Dan regel jij vervanging of draag jij zorg voor het verwisselen van de rit. Ook houd je een mancolijst bij. Vanaf 09.30 uur draag jij ook je steentje bij aan de customer support en beantwoord je vragen van klanten en chauffeurs. Om 13.00 uur eindigt jouw werkdag als assistent transportplanner.

Als assistent transportplanner in de middagdienst start je om 13.00 uur. Je dag begint met het beantwoorden van chauffeurs- en klantvragen. Ook ga je bezig met het behandelen van de orders en vrachtdocumenten voor de komende dagen. Jouw werkdag eindigt als de noodzakelijke werkzaamheden zijn afgerond; de eindtijd is variërend en afhankelijk van de drukte (grofweg tussen 21.00 uur en 23.30 uur). Om deze reden is flexibiliteit in de functie van assistent transportplanner van belang!

Wat bieden wij?
Als assistent transportplanner bij Beekman Transport kun je rekenen op een afwisselende functie waarbij je stap voor stap de kneepjes van het vak leert.

Daarnaast kun je rekenen op:
Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij wederzijdse tevredenheid;
Passende financiële beloning behorende bij jouw werkzaamheden;
Verlofsaldo van 27,5 dagen op basis van een fulltime dienstverband;
Pensioen bij het Pensioenfonds Vervoer;
Fijne en prettige werksfeer binnen een familiebedrijf;
Ambitieus team om (onder andere) mee samen te werken;
Enthousiaste collega’s om de leukste borrels, feestjes en uitjes mee te beleven en onderdeel te worden van onze Beekmanfamilie.

Wat vragen wij?

Voor de functie van assistent transportplanner is ervaring geen vereiste, maar affiniteit met het transport wel. Onder begeleiding van ons gemotiveerde team van transportplanners groei je door tot een volwaardige assistent transportplanner.

De volgende bagage neem je mee:
Minimaal in het bezit van een mbo-niveau 4 diploma;
Goede communicatieve vaardigheden en flexibiliteit is voor jou geen probleem, omdat je werkt in wisselende diensten;
Administratieve skills zijn voor jou belangrijk; een correcte administratieve afhandeling zorgt ervoor dat jouw collega’s ten alle tijden op de hoogte zijn van de voortgang;
Kennis van het wegennet van Nederland;
Servicegericht, stressbestendig en proactief zijn jou op het lijf geschreven.

In- en externe sollicitanten
Binnen Beekman Transport hechten wij waarde aan interne mobiliteit. Daarom hebben interne sollicitanten, die over de juiste bevoegdheden, diploma’s en ervaringen beschikken, bij gelijke geschiktheid een zogenoemde voorrangspositie.

Meer informatie over de vacature?
Voor meer informatie over de vacature van assistent transportplanner kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken op telefoonnummer 055 – 59 94 581.

Solliciteren op de vacature?
Jouw sollicitatie voor de vacature van assistent transportplanner ontvangen wij graag per mail op vacature@beekmantransport.nl

Alles vanuit één plaats geregeld

Modern materiaal van topkwaliteit

Goede arbeidsomstandigheden

Wilt u weten wat wij ook voor u kunnen betekenen?

Copyright © 2023 Beekman Transport Logistics & Warehousing