Werken bij

Home Werken bij Senior systeembeheerder
Apeldoorn
Fulltime

Niets is zo dynamisch als de transport en logistiek en daarom stellen wij ons als organisatie flexibel op. Onze afdeling ICT speelt hier een belangrijke rol in. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een systeembeheerder die door kan groeien naar ICT-manager.

Heb jij enkele jaren ervaring als systeembeheerder en wil je nu doorgroeien? In deze functie kun je je technische en managementvaardigheden combineren om onze afdeling ICT naar een hoger niveau te brengen.

Jouw functie als senior systeembeheerder
Als systeembeheerder ben je samen met drie collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van alle netwerken, applicaties en systemen. Natuurlijk ben je op de hoogte van trends in de markt; hierdoor schroom je niet om je aandeel te leveren in verbetervoorstellen. Wij kunnen jouw input goed gebruiken!

Ook kennen VMware, Azure, AD, Docker, Linux scripts, MySQL databases en query’s voor jou geen geheimen. Het maken van interfaces tussen de systemen van onze klanten is voor jou een eitje. Bij jou is cruciale informatie veilig. Jij zorgt ervoor dat de juiste beveiligingsmaatregelen worden geïmplementeerd om data, software en hardware te beschermen.

Vanwege op stapel staande bedrijfsuitbreidingen zal de afdeling qua omvang groeien en komen er steeds meer managementtaken in beeld en ontstaat er de kans om door te groeien via meewerkend voorman naar een management functie.

Wat bieden wij?
Als systeembeheerder bij Beekman Transport kun je rekenen op een afwisselende functie. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel niveau. Daarnaast kun je rekenen op:
Passende financiële beloning behorende bij jouw werkzaamheden;
Verlofsaldo van 27,5 dagen op basis van een fulltime dienstverband;
Pensioen bij het Pensioenfonds Vervoer;
Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en werkvlak;
Fijne en prettige werksfeer binnen een familiebedrijf;
Ambitieus team om (onder andere) mee samen te werken;
Enthousiaste collega’s om de leukste borrels, feestjes en uitjes mee te beleven en onderdeel te worden van onze Beekmanfamilie.

Wat vragen wij?
Als ICT-medewerker ben je positief ingesteld. Jouw humeur zit niet snel in een dip. Het is voor jou belangrijk om jouw deskundigheid naar een hoger niveau te tillen. Je neemt de volgende bagage mee:
Afgeronde MBO/HBO opleiding op het gebied van ICT;
Aantoonbare werkervaring in de functie van systeembeheerder;
Aantoonbare kennis van linux servers en php-scripts;<
Aantoonbare kennis van virtualisatie met VMware en/of ProxMox;
Kennis van AD en Azure;
Ervaring met project-software als Jira en mdm-tools zijn een pre.
Interesse om IT-trends en ontwikkelingen op de voet te volgen;
Verantwoordelijkheid nemen, prioriteiten stellen en verbanden leggen kun jij als de beste;
Tot slot beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden; wat voor de 1 gesneden koek is, is voor de ander abracadabra!

Meer informatie over de vacature?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken op telefoonnummer 055 – 59 94 581.

Solliciteren op de vacature?
Jouw sollicitatie voor deze vacature ontvangen wij graag per mail op vacature@beekmantransport.nl.

Alles vanuit één plaats geregeld

Modern materiaal van topkwaliteit

Goede arbeidsomstandigheden

Wilt u weten wat wij ook voor u kunnen betekenen?

Copyright © 2023 Beekman Transport Logistics & Warehousing