Werken bij

Home Werken bij Medewerker wasstraat
Apeldoorn
Parttime

Als medewerker wasstraat bij Beekman Transport Trucks & Maintenance draag je zorg voor de gehele reiniging van vrachtauto’s van derden (onze klanten). De vrachtauto’s worden blinkend schoon gewassen in onze wasstraat met hoge druk voorwas. Beekman Transport heeft één van de modernste truckwash van Nederland.

Leuk om te weten: Beekman Transport Trucks & Maintenance beheert, onderhoudt en verzorgt het volledige wagenpark. Personenauto’s, vrachtauto’s, aanhangwagens, opleggers en alle soorten intern transportmateriaal zoals heftrucks, reachtrucks en magazijntrucks worden in eigen beheer onderhouden.

Het team van goed opgeleide bedrijfswagenmonteurs welke beschikken over alle technieken werken in een zeer moderne werkplaats. Zij hebben de beschikking over de meest geavanceerde gereedschappen, uitleesapparatuur en hulpmiddelen. Ook de APK (Algemene Periodieke Keuring) wordt bij ons uitgevoerd. Ook bedrijven met eigen vervoer, transportbedrijven en ZZP’ers met eigen voertuig kunnen bij ons terecht. Dit is ongeacht het merk of de leeftijd van het voertuig.

Wat bieden wij?
Als medewerker wasstraat kom je te werken in een informele werkomgeving. Wij bieden de mogelijkheid om een steentje bij te dragen aan onze ambitieuze doelen als vooruitstrevend logistiek dienstverlener.

Daarnaast kun je rekenen op:
Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij wederzijdse tevredenheid;
Passende financiële beloning behorende bij jouw werkzaamheden;
Verlofsaldo van 27,5 dagen op basis van een fulltime dienstverband;
Pensioen bij het Pensioenfonds Vervoer;
Fijne en prettige werksfeer binnen een familiebedrijf;
Ambitieus team om (onder andere) mee samen te werken;
Enthousiaste collega’s om de leukste borrels, feestjes en uitjes mee te beleven en onderdeel te worden van onze Beekmanfamilie.

Wat vragen wij?
Met een enthousiaste werkinstelling met een gezonde dosis humor en verantwoordelijkheidsgevoel ben je van harte welkom om ons team te komen versterken. Daarnaast vragen wij het volgende van jou:
Een technische achtergrond, zodat je eventueel een helpende hand in de garage kan zijn;
Rijbewijs B is een must;
Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs C/CE (code 95 is niet noodzakelijk) of je hebt aantoonbare ervaring met het rijden van groot materieel;
Goede communicatieve vaardigheden en flexibiliteit is voor jou geen probleem;
Servicegericht, stressbestendig en proactief zijn jou op het lijf geschreven;
Liefde voor vrachtauto’s of transport is een grote pré!

De functie van medewerker wasstraat is voor circa 25 tot 35 uur per week. De werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Kortom: de werkuren worden verdeeld over de week.

In- en externe sollicitanten
Binnen Beekman Transport hechten wij waarde aan interne mobiliteit. Daarom hebben interne sollicitanten, die over de juiste bevoegdheden, diploma’s en ervaringen beschikken, bij gelijke geschiktheid een zogenoemde voorrangspositie.

Meer informatie over de vacature?
Voor meer informatie over de vacature van medewerker wasstraat kan op werkdagen contact worden opgenomen met Jacobien Westerink op telefoonnummer 055 – 59 94 581 of stuur een WhatsApp berichtje naar 06 – 82 06 19 38.

Solliciteren op de vacature?
Jouw sollicitatie voor de vacature van medewerker wasstraat wij graag per mail op vacature@beekmantransport.nl.

Alles vanuit één plaats geregeld

Modern materiaal van topkwaliteit

Goede arbeidsomstandigheden

Wilt u weten wat wij ook voor u kunnen betekenen?

Copyright © 2022 Beekman Transport Logistics & Warehousing