Werken bij

Home Werken bij Medewerker transportplanning (bijbaan)
Apeldoorn
Bijbaan

Als medewerker op de transportplanning biedt jij ondersteuning aan onze transportplanner en assistent transportplanner. Het is jouw verantwoordelijkheid om de ritdossiers te verwerken, te controleren en compleet te maken. Ritdossiers zijn alle papieren die onze chauffeurs mee terug nemen na hun rit. Dit is een dagelijks proces.

De bijbaan als medewerker transportplanning is ideaal voor naast je studie! Jij werkt 5 avonden per week op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ben jij beschikbaar voor 2 of 3 avonden per week? Neem dan ook contact met ons op!

Wat biedt Beekman Transport aan jou?
Jij komt te werken in een dynamische werkomgeving met een informele sfeer. Wij bieden aan jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de transport en logistiek bij een vooruitstreven logistiek dienstverlener. Ook dragen wij zorgen voor een goede begeleiding!

Wat vragen wij van jou?
Nauwkeurigheid is jou op het lijf geschreven. Jij schept orde in een hectische werkomgeving door het stellen van prioriteiten. Daarnaast vragen wij het volgende van jou:
Jij volgt een studie op mbo of hbo niveau bij voorkeur in de richting van logistiek;
Het eigen maken van systemen en omgang met de computer is voor jou geen probleem;
Werken in de avonduren is geen probleem voor jou; de werktijden zijn van 18.00 tot +/- 22.30 uur. Maar het kan ook voorkomen dat het een uurtje eerder of later kan worden.

Meer informatie over de vacature?
Voor meer informatie kan op werkdagen contact worden opgenomen met Jacobien Westerink op telefoonnummer 055 – 59 94 581 of stuur een WhatsApp berichtje naar 06 – 82 06 19 38.

Solliciteren op de vacature?
Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per mail op vacature@beekmantransport.nl.

Alles vanuit één plaats geregeld

Modern materiaal van topkwaliteit

Goede arbeidsomstandigheden

Wilt u weten wat wij ook voor u kunnen betekenen?

Copyright © 2022 Beekman Transport Logistics & Warehousing