Werken bij

Home Werken bij Medewerker customer service transport
Apeldoorn
Fulltime

Ben jij een duizendpoot die houdt van aanpakken? Wil je daarnaast een baan waarbij elke dag weer anders is? Dan is de functie medewerker customer service transport iets voor jou!

Jouw functie als medewerker customer service transport 
Als medewerker customer service transport ga je aan de slag bij Beekman Transport. In jouw 40-urige werkweek houd jij je bezig met diverse werkzaamheden. Jouw primaire werkzaamheid is het aannemen van de telefoon. Jij bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor klanten, bezoekers en chauffeurs. Als medewerker customer service transport is het jouw taak om inkomende oproepen door te verbinden naar de juiste afdeling.

Als medewerker customer service transport voer je licht administratief werk uit. Hierbij moet je denken aan het rapporteren van schades van inkomende goederen aan de klant conform klantinstructies. Maar je zorgt er ook voor dat het behandelen van schades aan vrachtwagens, het verwerken van ritdossiers en het scannen van vrachtbrieven goed verloopt. Jij zorgt er daarnaast voor dat binnenkomende mail van de info mailbox bij de juiste persoon terecht komt, het is daarom handig als je ervaring hebt met Office (Outlook, Excel en Word). Als customer service medewerker transport ben jij de redacteur van de vier-wekelijkse (interne)nieuwsbrief. Kortom: als medewerker customer service transport zorg jij ervoor dat het contact met klanten en chauffeurs soepel verloopt.

Als medewerker customer service transport is het heel belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Je kunt zelfstandig werken en je bent een natuurlijke probleemoplosser. Ook heb je als medewerker customer service transport service hoog in het vaandel staan. Het is om deze reden belangrijk dat je sociaal bent en goed kunt communiceren. Je gaat een breed pakket aan taken uitvoeren, daarom is het van belang dat je gestructureerd te werk gaat. Ook moet je secuur en gericht kunnen werken. Als medewerker customer service transport ben jij onze spin-in-het-web.

Wat bieden wij?
Als medewerker customer service transport bij Beekman Transport ga je aan het werk in een sfeervol familiebedrijf. Je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel niveau. De functie medewerker customer service transport is afwisselend en uitdagend.

Daarnaast kun je rekenen op:
Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij wederzijdse tevredenheid;
Passende financiële beloning behorende bij jouw werkzaamheden;
Verlofsaldo van 27,5 dagen op basis van een fulltime dienstverband;
Pensioen bij het Pensioenfonds Vervoer;
Samenwerken binnen een ambitieus team;
Onderdeel worden van onze Beekmanfamilie en uitgenodigd worden op borrels, feestjes en uitjes.

Wat vragen wij?
Jij bent als medewerker customer service transport positief ingesteld. Jouw humeur zit niet snel in een dip. Daarnaast geeft het jou een kick om mensen te helpen. Wij zien graag de volgende bagage voor deze functie:
MBO niveau 4 werk- en denkniveau met een achtergrond in de richting van administratie, commercie of secretarieel;
Beheersing van de Duitse taal is een must! Beheersing van de Engelse en Franse taal is een pré;
Je bent communicatief sterk, zowel in woord als geschrift en je staat stevig in je schoenen;
Je bent fulltime beschikbaar;
De volgende waarden zijn jou op het lijf geschreven: je hebt een hands-on mentaliteit, je kunt probleemoplossend denken en je bent goed in snel schakelen.

Meer informatie over de vacature?
Voor meer informatie over de vacature medewerker customer service transport kan op werkdagen contact worden opgenomen met Jacobien Westerink op telefoonnummer 055 – 59 94 581.

Solliciteren op de vacature?
Jouw sollicitatie voor de vacature medewerker customer service transport ontvangen wij graag per mail op vacature@beekmantransport.nl.

Alles vanuit één plaats geregeld

Modern materiaal van topkwaliteit

Goede arbeidsomstandigheden

Wilt u weten wat wij ook voor u kunnen betekenen?

Copyright © 2021 Beekman Transport Logistics & Warehousing