Werken bij

Home Werken bij Leerlingchauffeur
Apeldoorn
Fulltime

Wil jij aan de slag in de wereld van de transport en logistiek? Start in het crossdock, stroom door naar koerier en vervolgens naar het ‘echte’ werk; vrachtautochauffeur!

Jouw functie
Start jouw loopbaan in de transport en logistiek als leerlingchauffeur bij Beekman Transport. Door middel van onze interne opleiding wordt je klaargestoomd voor het chauffeursvak. Je start jouw loopbaan in het crossdock in een tweeploegendienst. In het crossdock leer je de werkwijze van onze organisatie kennen en maak je kennis met onze goederen en klanten. Jouw werkzaamheden zijn onder andere het laden en lossen van goederen met een elektrische palletwagen en/of een heftruck in ons crossdock. Ook mag je op de terminaltrekker op het terrein rangeren. En, af en toe ga je een dagje mee op de vrachtwagen om te snuffelen aan je toekomstige beroep! Als je in het bezit bent van rijbewijs B, kun je ook ingezet worden als koerier. Je gaat rijden op de bakwagen, als rijbewijs C is behaald.

Ben je in het bezit van rijbewijs B? Dan kun je starten met de theorie voor de vrachtauto. Heb je alle theorie examens gehaald? Dan kun je gaan starten met de rijlessen voor de vrachtauto. Heb je nog geen rijbewijs B? Geen probleem! Rijbewijs B kan Beekman Transport voor jouw faciliteren.

In jouw functie als leerlingchauffeur leer je alles over de logistieke keten bij Beekman Transport. Zo leer je het laden en lossen van vrachtwagens. Je komt meer te weten over lading zekeren en er wordt aandacht besteed aan de verkeersveiligheid. Doordat je werkzaam bent in het crossdock leer je de organisatie, klanten en producten goed kennen, wat uiteindelijk profijt geeft als je op de vrachtauto gaat rijden.

Wat bieden wij?
Als leerlingchauffeur bij Beekman Transport werk je in een omgeving waar jij jezelf kunt ontwikkelen.

Daarnaast kun je rekenen op:
Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij wederzijdse tevredenheid;
Fijne en prettige werksfeer binnen een familiebedrijf;
Salaris conform de cao beroepsgoederenvervoer;
Pensioen bij het Pensioenfonds Vervoer;
Verlofsaldo van 27,5 dagen op basis van een fulltime dienstverband;
Een modern wagenpark met een eigen wasstraat;
Onderdeel worden van onze Beekmanfamilie en uitgenodigd worden op borrels, feestjes en uitjes.

Wat vragen wij?
Met jouw enthousiasme en leergierigheid ga jij aan de slag als leerlingchauffeur. Jij wilt jezelf ontwikkelen en jouw doel is om aan het werk te gaan als vrachtautochauffeur.

De volgende bagage neem je mee voor jouw roadtrip:
Jij hebt een VMBO opleiding afgerond;
Je bent gemotiveerd om je vrachtwagenrijbewijs te halen;
Je bent fulltime beschikbaar;
De volgende waarden zijn jouw op het lijf geschreven: hands-on mentaliteit, klantvriendelijk en leergierig.
Tot slot ben je het visitekaartje van Beekman Transport. Dit betekent dat je bezit over goede communicatieve vaardigheden en ben je representatief.

Meer informatie over de vacature?
Voor meer informatie over de vacature leerlingchauffeur kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken op telefoonnummer 055 – 59 94 581.

Solliciteren op de vacature?
Jouw sollicitatie voor de vacature van leerlingchauffeur ontvangen wij graag per mail op vacature@beekmantransport.nl.

Alles vanuit één plaats geregeld

Modern materiaal van topkwaliteit

Goede arbeidsomstandigheden

Wilt u weten wat wij ook voor u kunnen betekenen?

Copyright © 2023 Beekman Transport Logistics & Warehousing