Werken bij

Home Werken bij ICT-manager
Apeldoorn
Fulltime

Niets is zo dynamisch als de transport en logistiek en daarom stellen wij ons als organisatie flexibel op. Onze afdeling ICT speelt hier een belangrijke rol in. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ICT-manager. Heb jij de technische en managementvaardigheden om onze afdeling ICT naar een hoger niveau te brengen?

Jouw functie als ICT-manager
In jouw functie als ICT-manager ben je het aanspreekpunt binnen de afdeling die structuur aanbrengt door prioriteiten te stellen. Als ICT-manager ben je een verbinder, want je schakelt moeiteloos tussen onze medewerkers en externe klanten. Je vertaalt de wensen vanuit de organisatie naar ICT-oplossingen. Jouw manier van communiceren maakt dat je aansluit bij jouw gesprekspartners.

Als ICT-manager ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van alle netwerken, applicaties en systemen. Natuurlijk ben je op de hoogte van trends in de markt; hierdoor schroom je niet om je aandeel te leveren in verbetervoorstellen. Wij kunnen jouw input goed gebruiken!

Ook kennen MySQL databases en query’s voor jou geen geheimen. Het maken van interfaces tussen de systemen van onze klanten is voor jou een eitje. Bij jou is cruciale informatie veilig. Jij zorgt ervoor dat de juiste netwerkbeveiligingsmaatregelen worden geïmplementeerd om data, software en hardware te beschermen.

Daarnaast geef je als ICT-manager leiding aan drie medewerkers die zich bezig houden met projecten, informatieveiligheid, technische veiligheid, telecommunicatie, servicedesk, technisch applicatiebeheer en systeem- en netwerkbeheer. Als ICT-manager ben je coachend en enthousiast, waarbij je oog hebt voor de ontwikkeling het team.

Wat bieden wij?
Als ICT-manager bij Beekman Transport kun je rekenen op een afwisselende functie. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel niveau. Daarnaast kun je rekenen op:
Passende financiële beloning behorende bij jouw werkzaamheden;
Verlofsaldo van 27,5 dagen op basis van een fulltime dienstverband;
Pensioen bij het Pensioenfonds Vervoer;
Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en werkvlak;
Fijne en prettige werksfeer binnen een familiebedrijf;
Ambitieus team om (onder andere) mee samen te werken;
Enthousiaste collega’s om de leukste borrels, feestjes en uitjes mee te beleven en onderdeel te worden van onze Beekmanfamilie.

Wat vragen wij?
Als ICT-manager ben je positief ingesteld. Jouw humeur zit niet snel in een dip. Het is voor jou belangrijk om jouw deskundigheid naar een hoger niveau te tillen. Je neemt de volgende bagage mee:
Afgeronde MBO/HBO opleiding op het gebied van ICT;
Aantoonbare werkervaring in de functie van ICT-manager of consultant;
Interesse om IT-trends en ontwikkelingen op de voet te volgen;
Verantwoordelijkheid nemen, prioriteiten stellen en verbanden leggen kun jij als de beste;
Tot slot beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden; wat voor de 1 gesneden koek is, is voor de ander abracadabra!

Ben je op dit moment nog geen ICT-manager, maar wil je de stap maken en heb je verder alle kwaliteiten in huis? Ook dan maken we graag kennis met je.

Meer informatie over de vacature?
Voor meer informatie over de vacature van ICT-manager kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken op telefoonnummer 055 – 59 94 581.

Solliciteren op de vacature?
Jouw sollicitatie voor de vacature van ICT-manager ontvangen wij graag per mail op vacature@beekmantransport.nl.

Alles vanuit één plaats geregeld

Modern materiaal van topkwaliteit

Goede arbeidsomstandigheden

Wilt u weten wat wij ook voor u kunnen betekenen?

Copyright © 2023 Beekman Transport Logistics & Warehousing