Werken bij

Home Werken bij Chauffeur wegvervoer BBL
Apeldoorn
Parttime; 32 uur

Wil jij aan de slag in de wereld van transport en logistiek? Voor het aankomende schooljaar hebben wij nog leerwerkplekken vrij voor BBL-ers die vrachtwagenchauffeur willen worden.

Jouw functie
Bij de mbo opleiding chauffeur wegvervoer BBL leer je op school alles over de logistieke keten. Je komt meer te weten over de handelingen rondom het laden en lossen van vrachtwagens en er wordt aandacht besteed aan de verkeersveiligheid.

Tijdens de BBL opleiding ga je bij Beekman Transport aan de slag. Jouw werkzaamheden zijn onder andere het laden en lossen van goederen met een elektrische palletwagen en/of een heftruck in ons crossdock. Ook mag je op de terminaltrekker op het terrein rangeren. En, af en toe ga je een dagje mee op de vrachtwagen om te snuffelen aan je toekomstige beroep! Als je in het bezit bent van rijbewijs B, kun je ook ingezet worden als koerier. Je gaat rijden op de bakwagen, als rijbewijs C is behaald.

Doordat je werkzaam bent in het crossdock leer je de organisatie, klanten en producten goed kennen, wat uiteindelijk profijt geeft als je op de vrachtauto gaat rijden.

Wat bieden wij?
Als chauffeur wegvervoer BBL werk je in een omgeving waar jij jezelf kunt ontwikkelen. Dit komt mede door de begeleiding welke je ontvangt van onze praktijkbegeleider.

Daarnaast kun je rekenen op:
Een leerwerkplek voor 4 dagen in de week;
Fijne en prettige werksfeer binnen een familiebedrijf;
Salaris conform de cao beroepsgoederenvervoer;
Pensioen bij het Pensioenfonds Vervoer;
Een modern wagenpark met een eigen wasstraat;
Onderdeel worden van onze Beekmanfamilie en uitgenodigd worden op borrels, feestjes en uitjes.

Wat vragen wij?
Met jouw enthousiasme en leergierigheid ga jij aan de slag chauffeur wegvervoer BBL met als einddoel om aan het werk te gaan als beroepschauffeur.

De volgende bagage neem je mee voor jouw roadtrip:
Je volgt de mbo opleiding ‘chauffeur wegvervoer;
De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift;
Je bent beschikbaar voor 32 uur in de week;
De volgende waarden zijn jouw op het lijf geschreven: hands-on mentaliteit, klantvriendelijk en leergierig.
Tot slot ben je het visitekaartje van Beekman Transport. Dit betekent dat je bezit over goede communicatieve vaardigheden en ben je representatief.

Meer informatie over de vacature?
Voor meer informatie over de vacature chauffeur wegvervoer BBL kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken op telefoonnummer 055 – 59 94 581.

Solliciteren op de vacature?
Jouw sollicitatie voor de vacature chauffeur wegvervoer BBL ontvangen wij graag per mail op vacature@beekmantransport.nl.

Alles vanuit één plaats geregeld

Modern materiaal van topkwaliteit

Goede arbeidsomstandigheden

Wilt u weten wat wij ook voor u kunnen betekenen?

Copyright © 2023 Beekman Transport Logistics & Warehousing