Werken bij

Home Werken bij Chauffeur / kraanwagenmachinist
Apeldoorn
Fulltime

Ben jij een ervaren chauffeur/ kraanmachinist en hou je van afwisselende werkzaamheden op diverse locaties nationaal en internationaal ? Dan zoeken wij jou!

Beekman Transport zoekt een chauffeur/ kraanmachinist die graag meedenkt in de ontwikkeling van het bedrijf. Open & Connected zijn de kernwaarden binnen het bedrijf. Iedere werknemer neemt zijn eigen kwaliteiten mee en die worden ingezet binnen het team om zo samen de uitdagingen in de logistiek uit te voeren.

Wat zijn je werkzaamheden?
Als chauffeur/kraanwagenmachinist rijdt jij door Europa van maandag tot en met vrijdag of incidenteel tot zaterdag. Aangekomen op de klus dan maak jij de kraan gereed om te hijsen. De aanvoer van betonnen keerwanden en afzettingen worden op de klus afgeleverd zodat je kunt beginnen met het plaatsen. Jij keurt de ondergrond en bent verantwoordelijk voor een kwalitatief goed eindproduct. De afleveradressen zijn vaak boeren bedrijven of bedrijven die infrastructuur aanleggen zoals bruggen of waterkeringen. Als chauffeur/kraanmachinist bedien jij de Hiab kraan en ben je verantwoordelijk voor de goede doorstroom in de werkzaamheden. Jij bepaald hoe het loopt op de site.

Wat bieden wij?
Als chauffeur/kraanwagenmachinist bij Beekman Transport kun je rekenen op een afwisselende functie. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij wederzijdse tevredenheid;
  • Passende financiële beloning behorende bij jouw werkzaamheden;
  • Verlofsaldo van 27,5 dagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Pensioen bij het Pensioenfonds Vervoer;
  • Fijne en prettige werksfeer binnen een familiebedrijf;
  • Ambitieus team om (onder andere) mee samen te werken;
  • Enthousiaste collega’s om de leukste borrels, feestjes en uitjes mee te beleven en onderdeel te worden van onze Beekmanfamilie.

Wat vragen wij?
Met jouw enthousiasme en een grote glimlach breng jij als chauffeur/kraanwagenmachinist van Beekman Transport onze klanten altijd verder. De volgende bagage neem je mee voor jouw roadtrip:

  • Je bent in het bezit van rijbewijs C met een geldig code 95;
  • De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift;
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je gemotiveerd om te gaan voor het beste resultaat.

Tot slot ben je het visitekaartje van Beekman Transport. Dit betekent dat je bezit over goede communicatieve vaardigheden en ben je representatief.

Meer informatie over de vacature?
Voor meer informatie over de vacature van chauffeur/kraanwagenmachinist kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken op telefoonnummer 055 – 59 94 581.

Solliciteren op de vacature?
Jouw sollicitatie voor de vacature van chauffeur/kraanwagenmachinist ontvangen wij graag per mail.

Alles vanuit één plaats geregeld

Modern materiaal van topkwaliteit

Goede arbeidsomstandigheden

Wilt u weten wat wij ook voor u kunnen betekenen?

Copyright © 2023 Beekman Transport Logistics & Warehousing