Logistics +31 (0)55-599 45 80
Warehousing +31 (0)55-599 41 80
Like Beekman Transport op Facebook

Beekman Transport NL flag Beekman Transport UK flag

Beekman Transport gaat verder in warehousing. In Apeldoorn beschikken we over een opslagcapaciteit van 80.000 palletplaatsen, verdeeld over diverse soorten magazijnen allen gelegen op ons centraal gelegen bedrijfsterrein.

Zelf voorraad houden of uitbesteden? Beekman maakt het inzichtelijk. Door het uitbesteden van logistieke processen, beschikt u altijd over exact de magazijnruimte die u nodig heeft, niet meer en niet minder. U betaalt dus nooit voor opslagruimte die u niet gebruikt en behaalt daardoor de maximale efficiëntie zonder extra inspanning. En dat geeft u de ruimte om u volledig te focussen op waar u het beste in bent; ondernemen.

Additionele diensten

Het hoogwaardige, centraal in Nederland gelegen warehouse van Beekman is geconditioneerd en voorzien van brand- en inbraak­beveiliging, toegangscontrole en camerabewaking. Een geavanceerd draadloos computernetwerk verzorgt de communicatie tussen het Warehouse Management Systeem en de magazijnvoertuigen.
Als extra bieden we een uitgebreid pakket Value Added diensten zoals het ompakken naar deelladingen en het samenvoegen en zelfs assembleren van producten.

Internationaal

Beekman Transport brengt uw vracht waar ook ter wereld.

Zekerheid

Uw goederen zijn bij Beekman altijd in veilige handen.

Veelzijdig

Specialistische kennis voor buitengewoon transport