Logistics +31 (0)55-599 45 80
Warehousing +31 (0)55-599 41 80
Like Beekman Transport op Facebook

Beekman Transport NL flag Beekman Transport UK flag

Beekman Transport gaat verder in speciaal transport. We beschikken over een veelzijdig en omvangrijk wagenpark dat dagelijks ladingen met standaardafmetingen vervoert naar bestemmingen in heel Europa. Maar ook voor exceptioneel transport kunnen we altijd een beroep doen op de juiste voertuigen.

Het veilig en snel vervoeren van uw producten is een tak van sport die Beekman al meer dan 75 jaar tot in de finesses beheerst. We beschikken over ruim 70 trekkende eenheden die zijn uitgerust met de modernste communicatieapparatuur. Voor het onderhoud van ons wagenpark kunnen we terecht in onze eigen werkplaats en een ervaren team van binnen- en buitendienstmedewerkers zorgt ervoor dat uw lading van vergunning tot aflevering met de grootste aandacht en betrokkenheid wordt omringd.

Speciaal transport

Voor het transport van goederen met buitensporige afmetingen en gewichten, of met een ADR classificatie maken we gebruik van speciale voertuigen zoals open wagens, uitschuifbare semi- & eurodiepladers, gesloten diepladers, zware autolaadkranen en heftrucks met grote hefvermogens. Met zwaar-transporttrekkers zijn transporten mogelijk tot een maximaal gewicht van 90.000 kg, lengtes tot ruim 20 meter en een breedte van 5 meter.

Internationaal

Beekman Transport brengt uw vracht waar ook ter wereld.

Zekerheid

Uw goederen zijn bij Beekman altijd in veilige handen.

Veelzijdig

Specialistische kennis voor buitengewoon transport